Thursday, March 5, 2009

Tagged again...this time by LELA...

1. Anda rasa anda hot?
No komen...


2. Upload gambar kegemaran anda. Untuk ruang waktu ini gambar kegemaran adala
h:




3. Kenapa anda suka gambar ini?

sbb syg die...kucin kesayangan keluarga ni huhu...posum aka pocem namanyer (saje je nk knal kn pd korg huhu)...gambaq 1st d tangkap untuk mencuba kamera baru...seem like real the cat drink a vitagen...jgn tertipu ngan gambaq ni...ingt ak nk bg free2 ke die mnum..mnum air kosong sudah hahaha =)

4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?

x ingt specific date..but time cuti midsem aritu la..with my family (abah, mak, me & nasir)..mkn selepas membeli kamera baru =)

5. Lagu terakhir kamu dengar?

Kangen Band-Yakinlah Aku Menjemputmu (dengar mase amik soklan kat blog tuan yg tagged ni)...

6. Apa yang anda buat sekarang selain dari menyelesaikan tag ni?
nothing else...

7. Selain nama kamu sendiri, apakah lagi nama yang kamu suka orang panggil kamu?

pgl la pa2 pon selagi x membawa makna yg buruk...panggilan name tu satu doa...

for example name2 yg penah org pgl aku sblm nih :
- Aisyah (common)
- Syah Yaya (time skolah dlu sng nk pgl,ringkas & mudah sbb ramai sgt name aisyah dlu...pggln ni sng nk bezakan kami)
- Syah (ni mmg nama yg paling ringkas org penah pgl kat aku)
- CT (rase cam ct nuhaliza plak kui2...ni slalu nyer ckgu2 cina n indian pgl aku dlu..sng nk sebut)
- Ya A'isyatu (pgln yg sgt menyenangkan hati..sebutan arab yg btol...pgln oleh Ustaz aku dlu mase blajaq arab ngan dia dlu..start d paggil mase blajaq bab 'al-munada')
- ECAH (nama ini menjadi ikutan sejak akhir2 ni semasa aku dok kat U ni - di perkenalkan oleh DAYAH aka DACAH)
- Cah (aku rase org 1st pgl aku ngan name ni ilham miskon..mule2 knal pon da start pgl name camni ..nmpk sgt friendly)
- Kak En (pggln keluarga..shortform dr kak ensyah...act byk lg pgln yg len salah ni satu drpd nyer)
- Syasya (kdg2 nama yg d panggil oleh En Zaki aka lecturer lab microb...anda yg mengenali nyer pasti tahu mengapa pgln ini d berikan..well...u know him hehe...)

8. Tag lagi lima orang.
- Anasha
- Shafa
- Kama
- Jnul
- Solah (time to tagged back hee~)

p/s: yg len2 nk tagged diri sndri buley jugak =)


9. Siapa orang nombor satu?
Anashahirah..classmate..adik bd fabregas (admin blogger UMP)..

10. Orang nombor tiga ada hubungan dengan siapa?
Ask him huhu~

11. Katakan sesuatu berkenaan org nombor

(1) Ana - refer to question 9
(2) Shafa - my schoolmate (sekolah rendah dlu...da lost contact tp dpt semula contact akhirnya)
(3) Kama - dak civil yg baru start dgn blogging world..saje tagged die nk pekenalkn tagged kpd die huhu)
(4) Jnul - classmate time matrix dlu..dak srwk yg sgt mnat anime...baru juga start ngan blogging world...keep it up with ur blog =)
(5) Solah - org yg tagged sy sblm entry ni d keluarkan...seketriat expoconvo 08 bhgn multimedia...

12. Bagaimana pula dengan orang nombot empat?

Refer tu previous question...

13. Siapakah orang nombor dua?

Refer to question 11...

That's all =)

2 comments:

  1. thx 4 tagged.....=)
    cm na nk uwt tagged ni ek?ajar ckit

    ReplyDelete
  2. blsn telah d post pd blog anda =)

    ReplyDelete